Alarmtjenester

Alarm og varsling

Alarmer som varsler vekter for at du skal kunne redusere skade. Vi kan levere et stort utvalg alarmsystemer til de fleste behov. Vårt hovedfokus på dette området er boligalarmsystemer, der vi etter beste emne skreddersyr løsninger for å oppnå et optimalt resultat. Vi er tilknyttet en FG-godkjent alarmstasjon som vi samarbeider med. Vi er registrert som vaktselskap og rykker raskt ut om alarmen skulle gå og ikke bli avstilt.

Et moderne IAS (Innbrudds Alarm System) er utstyrt med mulighet for varsling av innbrudd, Brann, Vannlekkasje, gasslekkasje, temperaturvarsling, og lignende. I tillegg har de såkalte smarthusløsninger, som styring av dørlås, persienner, garasjeport, lys, strømkontakter…. 

På bildet ser du et alarmpanel KP-250 fra Visonic, som eksempel på et alarmtastatur som vi leverer til våre alarmer.

Ta kontakt for gratis befaring i Sarpsborg, Moss og omegn.

For oversikt over alarmprodukter: KLIKK HER

Vaktselskap for alarmutrykning

Optimal sikkerhetssystemer AS er registrert som offentlig godkjent vaktselskap, og blir derfor årlig kontrollert av politiet. Som ditt vaktselskap på boligalarm i Sarpsborg og omegn overvåker vi våre alarmkunder, og rykker ut ved utløst alarm. Vakttjenesten består i kontroll av privat område etter avtale, men vi har ingen fast mobilvaktrute. Dette gjør at vi kan reagere raskere enn andre konkurrenter på alarmutrykninger. På bildet ser du vektere fra Optimal sikkerhetssystemer i aksjon.

Liste over godkjente vaktselskap i Norge:

Godkjente vaktselskaper

Alarmpanel KP-250 fra Visonic
Vektere fra Optimal sikkerhetssystemer i aksjon!