Din Låsesmed i Fredrikstad, Moss, Sarpsborg og resten av Østfold!

Hva kan vi som lokal sikkerhetsleverandør tilby av tjenester?

Låsservice

Som låsesmed i Fredrikstad og omegn, har vi jobbet i låsesmedfaget i mange år og har erfaring med å løse de fleste utfordringer du måtte ha til oss. Med tilgjengelig låsservicetjeneste hele døgnet.

Med et stort lager av de vanligste låsdeler er vi alltid klar til å løse akutte situasjoner. Vi står klar til å bytte din lås om uhellet er ute. Ønsker du å bytte lås selv kan du selvfølgelig også kjøpe deler fra oss. Vi kan veilede deg med hva du vil trenge av deler til din dør. Får du problemer har vi uansett tilgjengelig låsservice hele døgnet. Trenger du hjelp med montering av Yale doorman, ID-lock eller andre kodelåser så hjelper vi deg med det også. Kontakt oss for låsesmed i Fredrikstad og resten av Østfold.

Elektronisk kodelås? YALE L3 KAMPANJE

Låsesmed tjenestebilde

Nøkkelservice

Nøkkelservice med et stort utvalg

Vår Nøkkelservice handler om kunnskap som trengs for å kunne skaffe deg den nøkkelen du trenger en kopi av uten feil. Med et stort utvalg av nøkkelemner på lager og det største utvalget av nøkkelkopieringsmaskiner med tilbehør som trengs for å lage deg den nøkkelen du trenger en kopi av. Enkelte nøkler må selvfølgelig allikevel skaffes, men klarer vi ikke å skaffe deg nøkkelen er sannsynligheten stor for at ingen andre kan hjelpe deg heller.
Låsesmed tjenestebilde

Låssystemer og adgangskontroll

Skreddersydd låssystem etter ditt behov

Leveranse på låssystemer utgjør en stor del av det vi jobber med.

  • Har du spørsmål om låssystemer? 
  • Ønsker du å etterbestille systemlås eller nøkkel eller kanskje bestille et nytt låssystem eller et mer moderne elektronisk låssystem?

Vi leverer nøkler og låser til alt av låssystemer. Trenger du et nytt låssystem kan vi skreddersy et system til ditt behov. Ta kontakt med oss for låsesmed i Fredrikstad og omegn, ved å skrive en e-post til system@o-s.no eller ring oss på telefon, så hjelper vi deg.

 

Adgangskontroll handler om å kunne styre tilgang på områder basert på person, tid og sted (hvem, hvor og når). Ønsker du hjelp med elektronisk adgang eller dørautomatikk? Da er det bare å ta kontakt. Vi velger å bruke produkter som er kjent for sin kvalitet og holdbarhet. Nyere elektroniske låssystemer kan også fungere som et adgangskontrollsystem.

Låsesmed tjenestebilde

Alarm og varsling

Alarmer er der for å varsle når ulykken er ute for å kunne iverksette tidlig tiltak for å redusere skade. Vi kan levere et stort utvalg alarmer til de fleste behov. Vårt hovedfokus på dette området er boligalarmsystemer, der vi etter beste emne skreddersyr løsninger for å oppnå et optimalt resultat. Vi er tilknyttet en FG-godkjent alarmstasjon som vi samarbeider med. Vi er registrert som vaktselskap og rykker raskt ut om alarmen skulle gå og ikke bli avstilt.

Et moderne IAS (forkortelse for Innbrudds Alarm System) er utstyrt med mer enn bare funksjon for å oppdage innbrudd. I tillegg til innbrudd kan de varsle om Brann, Vannlekkasje, gasslekkasje, temperaturvarsling, osv. i tillegg til smarthusløsninger som styring av dørlås, persienner, garasjeport, lys, kaffetrakter osv. Har du en utfordring til oss tar vi gjerne en gratis befaring. Ta kontakt for låsesmed i Fredrikstad og omegn.

Låsesmed tjenestebilde

Vaktselskap

Optimal sikkerhetssystemer AS er registrert som offentlig godkjent vaktselskap, og blir derfor årlig kontrollert av politiet. Vi overvåker våre alarmkunder og rykker ut ved utløst alarm. Vi foretar kontroll av privat område etter avtale men har ingen fast mobilvaktrute. Dette gjør at vi som låsesmed i Fredrikstad og resten av Østfold reagerer raskere en andre konkurrenter på alarmutrykninger.

Liste over godkjente vaktselskap i Norge:

Godkjente vaktselskaper

Låsesmed tjenestebilde